Skip to content

Event FAQ

Onze Cloud Architect Alliance evenementen zijn gratis als je een persoonlijke uitnodigingsbrief of e-mail hebt ontvangen. Met deze e-mail kun je jezelf gratis registreren. Het CAA-comité zal controleren of alle geregistreerde personen relevant en uitgenodigd zijn. Wij kunnen besluiten jouw registratie te annuleren als je niet in het profiel past of om andere redenen.

Helaas niet. Wij organiseren elk evenement voor 100 architecten met elke keer uitverkochte events. Zonder inschrijving is er dan ook geen plek beschikbaar. Neem contact op met de organisatie voor ad hoc beschikbaarheid.

Helaas niet. Alleen bedrijven die onze evenementen sponsoren zijn welkom om een niet-tech medewerker naar het evenement te sturen.

Ja, absoluut! Omdat er altijd meer mensen willen deelnemen dan we beschikbare plekken hebben, is het erg belangrijk om jouw registratie te annuleren zodra je weet dat je niet in staat bent om het evenement bij te wonen. Dit zodat we een andere cloud architect kunnen uitnodigen om uw plaats in te nemen.

Goed gezelschap, lekker eten en een leuke ambiance.